Perun
Начало За Перун Контакти
Сензори
ИндуктивниОт 1 януари 2012 година брандът DATALOGIG замени INFRA, а индуктивните сензори  на INFRA са спрени от производство.  DATALOGIC заменя спрените модели с нови, отличаващи се с подобрена конструкция и по-ниски цени. В таблицата [ Infra_DLA_cross_refr_ind.xls] е показано съответствието между новите и старите модели. Каталогът с индуктивните сензори на DATALOGIC е [ DLA-proximity.pdf]. В него освен индуктивните сензори са включени също и магнитните и капацитивни сензори. От [DLA-InoxM18pdf] и  [DLA-Inox-M30] ще се запознаете с индуктивните сензори с корпус от неръждаема стомана,специално предназначени за хранителната промишленост.

С висококачествените индуктивни сензори, производство на K.A.SCHMERASL GmbH можете да се запознаете от пълния каталог [ SM-inductive&capacitive&opto.pdf(2109Kb)]

Предлагаме и индуктивните сензори във взривозащитено [Ex] изпълнение, производство на steute SCHALTGERATE GmbH. За да научите техническите данни, заредете  [steute_EEx_indukt_senzori.pdf(387K)].

Индуктивните сензори на "КОТЛИН" ООД, които имат функция на времезакъснение са една евтина алтернатива на релетата за обороти. С кратко описание на функционалните им възможности можете да се запознаете от [KOTLIN-za senzorite-2.pdf], а с техническите данни-от [KOTLIN-KSFxx.pdf].


TOC*