Perun
Начало За Перун Контакти
EX устройстваEEx устройства от steute SCHALTGERÄTE GmbH &CO KG , K.A.SCHMERSAL GmbH, PIZZATO ELETTRICA S.r.l.

steute SCHALTGERÄTE GmbH [www.steute.de]е фирма, основана в 1961 година в Германия. Специализирана е в конструирането и производството на висококачествени електро-механични и електронни устройства в стандартно и взривозащитено изпълнение.

В пълният каталог от 312 страници [ST-EEx.pdf] ще намерите информация за произвежданите продукти във взривозащитено изпълнение-безжични устройства за управление; устройства за безопасност- позиционни  превключватели; превключватели, магнитни сензори и блокиращи соленоиди за предпазни врати; бутони; педали за управление; аварийни въжени изключватели; изключватели за изместване на транспортни ленти.  

В пълният каталог на K.A.SCHMERSAL GmbH, съдържащ информация за: взривозащитени превключватели с активатор за контрол на състоянието на предпазни врати, соленоидни блокировки за предпазни врати, крайни и позиционни превключватели, магнитни сензори, аварийни въжени изключватели и изключватели за контрол на изместването на транспортни ленти, електронни контролни релета и модули за безопасност, разрешаващи ключове.[ Schmersal_Ex.pdf]

С пълният каталог за взривозащитени устройства  на PIZZATO ELETTRICA S.r.l. можете да се запознаете от [PZ-Ex.pdf]