Perun
Начало За Перун Контакти
Сензори
Магнитни сензориМагнитните сензори и превключватели са алтернатива на електро-механичните превключватели. Те са особено подходящи при тежки условия на работа, характеризиращи се с висока запрашеност, влажност и агресивна атмосфера, при които електро-механичните превключватели са по-уязвими.

Магнитните сензори за безопасност са предназначени за контрол на състоянието на подвижни предпазни врати.

K.A.Schmersal GmbH е световно известен производител на висококачествени устройства за безопасност (safety devices), включително и магнитни сензори. С тях можете да се запознаете от [ SM_Safety_Magn_Senzori.pdf(1750Kb)] и [ BNS260.pdf(176Kb)].

Техническите данни на магнитните превключватели в общопромишлено изпълнение на  K.A.SCHMERSAL са показани в [ SM_Magnetic_Reed_Switches.pdf(374Kb)].

Steute Technologies GmbH&Co.KG произвежда висококачествени магнитни сензори за целите на безопасността и за общопромишлена употреба, както и във взривозащитено (Ех)изпълнение. Пълният каталог съдържа 76 страници техническа информация [ ST_Magn_Senzori.pdf(5370Kb)], както и от https://www.steute.com/en/automation/products/safety-sensors.html  и https://www.steute.com/en/extreme/products/ex-safety-sensors.html.

 

https://www.steute.com/en/automation/products/safety-sensors.html==сензори –безопасност

https://www.steute.com/en/extreme/products/ex-safety-sensors.html-

С магнитните сензори на DATALOGIC S.r.l можете да се запознаете от [ DLA-Prоximity.pdf].

Магнитните  сензори за контрол на предпазни врати на PIZZATO ELETTRICA са представени в [)]PZ_Magn_Sensors.pdf(311Kb

Правилата за монтаж на магнитни сензори и превключватели са показани в [ Instalation_Magn&Prox.Sw(165Kb)].