Perun
Начало За Перун Контакти
Командни устройства

PIZATO ELETTRICA произвежда богата гама от качествени и евтини бутони, режимни превключватели и сигнална арматура от новата серия EROUND.  Разнообразните модели активатори, арматури, контактни групи и различни принадлежности осигуряват изключително разнообразие от решения. Диаметърът на отвора за закрепване е 22мм. Командните устройства са подходящи  за използуване в нормални условия за експлоатация. Пълният каталог за тези продукти е представен в [ PZ-EROUND.pdf].

Steute SCHALTGERATE GmbH произвежда командни устройства във взривозащитено (Ех) и нормално изпълнение, а също така и безжични такива-бутони, педали за управление, крайни изключватели. По-подробна информация за взривозащитените бутони, педали за управление, въжени изключватели се съдържа в директорията „Ex устройства”.С произвежданите от steute SCHALTGERATE аварийни и командни въжени превключватели можете да се запознаете от [ ST_PWSw.pdf]Каталогът за педали за управление на тази фирма е представен в [  ST_Pedali.Pdf], а за бутони и устройствата за управление с 2 ръце - в [SpecSw.pdf]. Тази информация се е съдържа и в директория "ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛИ". Дръжките за индустриални предпазни врати от серия TG TGM с вградени бутони за управление и сигнална арматура са представени в [Multifunctional_handles.pdf].

Прегледайте и директория "БЕЗЖИЧНИ КОМАНДНИ УСТРОЙСТВА", съдържаща информация за безжични бутони, въжени изключватели и педали за управление.

В каталога [ST-Extreme.pdf] има информация за продуктите на steute SCHALTGERATE, предназначени за работа в екстремални условия. Сензорите за предпазни врати с активатори, магнитните сензори, позиционните превключватели, аварийните въжени изключватели, изключвателите за изместване на транспортни ленти са предназначени за работа при температури от -40 до +90 или 180 градуса, степента на защита варира от IP66  до IP69K.

.